Cihanbeyli Barınağı

Cihanbeyli Barınağı

Dikkatli takip edenler bilir, bir süredir Cihanbeyli Barınağı ile ilgili paylaşımlar, resmi görüşmeler ve resmi yazışmalar yapıyoruz. Bizim bildiğimiz 2024 ancak tabelaya göre açılış 2023, açılıştan bu yana asla ziyaretçi kabul etmiyorlar. Belediye Başkanından izin alacaksınız diyorlar, Başkan “girmek isteyen üst kurumlardan izin alsın” diyor. Üst kurumlara soruyoruz, “belediyenin kararına biz karışamayız” diyor.

Bu kapsamda Cihanbeyli Barınağına geldik. Tabi ki içeri alınmadık. Veteriner İşlerinden bir yetkiliyi aradık, açmadı, mesaj attık, bir süre sonra döndü. “Buyrun, ne istemiştiniz? Barınağa girmek istiyorsanız Başkan ile görüşeceksiniz” cevabını aldık.

En azından barınak personeli kapıdan da olsa nezaketli davrandı. Buna da şükür.

Barınağın açılması için yapmadığımız görüşme ve başvuru kalmadı. Kamuoyunun dikkatini çekmeye de çalıştık. Bizim vicdanımız rahat.

No Comments

Comments are closed.